Zijn jullie ook zo dol op barbecueën? Gezellig met vrienden, lekker eten en hopelijk natuurlijk dat fijne zonnetje erbij. Ik denk dat een van de populairste gerechten van de barbecue wel de burgers zijn, want wat is nou een barbecue zonder burgers? Ik maak zelf altijd graag bieten of knolselderij burgers, zo leuk om te maken!
Meer lezenIk kwam laatst een recept tegen voor naanbrood met maar twee ingrediënten: zelfrijzend bakmeel & volle yoghurt. Ik ging het maar eens uitproberen en het resultaat was echt geweldig! Ik was zo enthousiast en wil daarom ook graag dit recept met jullie delen.
Meer lezenBrood bakken hoeft niet ingewikkeld te zijn & daar is dit heerlijke brood het voorbeeld van! No knead bread staat voor het recept waarbij je het deeg niet hoeft te kneden. Je kan het deeg maken in de avond en daarna de hele nacht laten rijzen. De volgende ochtend vorm je het kort tot een deegbal, laat je het nog twee uur rusten & daarna kan je dit brood al heerlijk bakken in de oven.
Meer lezenZoals beloofd, het recept voor pita broodjes! Pita broodjes kan je maken in veel verschillende varianten. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig & als het deeg een uur aan het rijzen is kan je lekker gaan relaxen of alvast beginnen aan de rest van het eten.
Meer lezenZo simpel en zo lekker! Het wordt weer zomer en daar ben ik zo blij mee. Niet alleen door het lekkere weer, maar ook door al het lekkere fruit wat in de zomer weer in het seizoen is. Pruimen, perziken, nectarines, zo lekker voor salades, taarten of voor een hartig gerecht als deze. Enjoy!
Meer lezen