Naanbroodjes met ricotta, perzik, pruimen en tijm

 
IMG_3950.JPG

Leuke broodjes voor bij de borrel of als bijgerecht bij een gezellig etentje

Prep tijd: 10 min | Oven tijd: 20-25 min | Totale tijd: 30-35 min

Zo simpel en zo lekker! Het wordt weer zomer en daar ben ik zo blij mee. Niet alleen door het lekkere weer, maar ook door al het lekkere fruit wat in de zomer weer in het seizoen is. Pruimen, perziken, nectarines, zo lekker voor salades, taarten of voor een hartig gerecht als deze. Enjoy!

Je kan dit gerecht leuk serveren voor bij de borrel of ook als bijgerecht op tafel als je een gezellig etentje hebt.

 
IMG_3948.JPG
IMG_3976.JPG
 

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200*C.

  2. Mix het zelfrijzendbakmeel de Griekse yoghurt en een snufje zout en kneed tot een mooie deegbal.

  3. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en rol ze uit tot 4 kleine naanbroodjes.

  4. Snij de pruim en perzik in dunne plakjes.

  5. Beleg de broodjes met ricotta, pruim, perzik en tijm en rooster in het midden van de oven voor zo’n 20-25 minuten.

  6. Maak ze af met een lekker scheutje honing.

Ingrediënten voor 4 kleine naanbroodjes

1 pruim

1 perzik

100 g zelfrijzendbakmeel

75 g Griekse yoghurt

4 takjes tijm

Honing

Snufje zout

Geniet!