Burrata salade met bloedsinaasappel en dukkah
Zo maak je het
Snij de bloedsinaasappel in plakken en snij de schil van de vrucht af.
Verdeel de rucola over de schaal en leg hier de plakken bloedsinaasappels op.
Verdeel de burrata hier overheen en besprenkel met de olijfolie, dukkah, peper en zout.
Crostini’s
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij het ciabatta brood in plakken en verdeel over een bakplaat of rooster op bakpapier.
Besprenkel met olijfolie en zout.
Bak in de oven voor zo’n 10 minuten tot ze mooi knapperig zijn.
Ingrediënten voor 1 kleine salade
1 bol burrata (150 g)
2 bloedsinaasappels
40 g rucola
1 el Dukkah specerijenmix
Goede kwaliteit olijfolie
Peper en zout
Crostini’s
1 ciabatta brood
Olijfolie
Snufje zout