Vegan carrot cake taart

 

Tijd om vegan te bakken

Prep tijd: 30 min | Wachttijd: 1 nacht en 4 uur | Totale tijd: 1 nacht en 4,5 uur

Vegan bakken lijkt soms nog wel even een uitdaging, maar zodra je een beetje door hebt waar je producten voor kan vervangen, dan valt het allemaal toch best mee :) In deze blog op het Better Baking platform van Kenwood geef ik je een paar tips voor vegan bakken. Ook kan je daar het recept vinden van deze gezonde en heerlijke vegan carrot cake taart!

 
 

Zo maak je het

Lees hier het volledige recept op het Better Baking platform van Kenwood

Ingrediënten voor 1 taart

130 gr wortel (geraspt)

12 dadels (zonder pit)

40 gr amandelmeel

2 tl kaneelpoeder

20 gr kokosrasp

80 gr pecannoten

1 el ahornsiroop

2 el water

Snufje zout

Cashew kokos crème

200 gr cashewnoten (nacht in water geweekt)

400 gr volle kokosmelk

1 el ahornsiroop

Topping

Handje pecannoten

Benodigdheden

Springvorm 19 cm

Rasp of foodprocessor

Enjoy!