Kaastaart met peren compote en verse vijgen
Zo maak je het
Snij de peer in kleine blokjes, maar laat de schil om de peer. Als je dit niet zo lekker vindt, dan kan je de peer ook schillen natuurlijk.
Verhit een scheutje olijfolie in de pan en bak hier de peer met de verse tijm in. Voeg na een paar minuten ook de honing toe en maak dan verder op smaak met peper en zout.
Snij beide stukken brie door de helft en verdeel hier de gebakken peer tussen. Leg dan alle lagen op elkaar en garneer met de verse vijgen, bramen en rozemarijn.
Serveer lekker met wat crackers, brood en druiven, net wat je zelf lekker vindt.
Ingrediënten voor 1 kaastaart
1 ronde roombrie 1 kg
1 ronde roombrie 500 g
1 kleine camembert (calvados) 350g
2 peren
Klein bosje verse tijm
2 el honing
Peper en zout
Olijfjolie
Garnering
Verse vijgen
Bramen
Verse rozemarijn
Rode besjes
Peper