Camembert uit de oven met knoflook crostini's
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij het ciabatta brood in plakken en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Snij de knoflook fijn en meng samen met de olijfolie. Smeer de plakjes brood in met de olijfolie en de knoflookstukjes. Besprenkel als laatst met een snufje zout en gedroogde rozemarijn. Rooster de broodjes in de oven voor zo’n 10 minuten tot ze mooi goudbruin gebakken zijn. (Je kan ervoor kiezen om de crostini’s apart te bakken of om ze tegelijk met de camembert in de oven te doen).
Stop een stuk bakpapier tussen de camembert en het doosje. Kerf diagonale lijnen in de bovenkant van de camembert zoals op de foto. Giet de honing over de camembert en bak de camembert in de oven voor 10-15 minuten.
Snij als laatst de verse vijgen in partjes en verdeel deze samen met de verse rozemarijn over de camembert.
Ingrediënten
1 camembert (uit een doosje)
1 el honing
Verse takjes rozemarijn
3 verse vijgen
Ciabatta brood
Olijfolie
Zout
2 knoflooktenen
1 el gedroogde rozemarijn