Zoete aardappel brownies
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180*C
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Kook in een pan met water tot ze gaar zijn, laat ze uitlekken en pureer tot een gladde massa
Smelt de chocolade au bain-marie met de kokosolie. Als de chocolade gesmolten is, mix het samen met de zoete aardappel, tarwebloem, cacao poeder, bakpoeder en zout in een grote kom
Voeg nu ook de eieren erbij en mix met een mixer op een hoge stand voor een paar minuten
Voeg een handje vol pecannoten in het beslag en roer nog een keer goed door
Giet het beslag in een ingevette bakvorm en besprenkel met kokosrasp en de rest van de pecannoten en bak in het midden van de oven voor ongeveer 25-30 minuten
Ingrediënten voor 15 stuks
300 g zoete aardappel
25 g rauw cacao poeder
65 g tarwebloem
1 tl bakpoeder
3 eieren
150 g pure chocolade
2 handjes pecannoten
2 el kokosrasp
2 tl kokosolie
Snuf zout