Chocolade chia pudding met espresso crème
Zo maak je het
Meng het chiazaad met de amandelmelk en cacao poeder en zet in de koelkast. Na 10 minuten, roer nog even goed door elkaar en laat het daarna minstens 2 uur of de hele nacht in de koelkast staan.
Zet 1 shot espresso en zet in de koelkast om af te koelen. Meng daarna 4 el Griekse yoghurt met de espresso en zet in de koeling.
Als de chia pudding klaar is, verdeel 1/2 deel van de pudding over twee glaasjes. Schep daarna in ieder glaasje een grote schep Griekse yoghurt en giet daarna het laatste deel van de chia pudding erover. Verdeel als laatst de espresso crème over de glaasjes en maak af met pure chocolade rasp
Ingrediënten voor 2 personen
35 g chiazaad
200 ml amandelmelk
1 el rauwe cacao poeder
6 el Griekse yoghurt
Pure chocolade rasp (topping)
1 shot espresso