Whipped feta dip met bieslook, basilicum, honing en geroosterde honingtomaten®
Zo maak je het
Verwam de oven voor op 200*C en verdeel de honingtomaten® in een ovenschaal. Besprenkel de honingtomaten® met olijfolie en peper en zout en rooster in de oven voor zo’n 20 minuten
Mix ondertussen de feta en de roomkaas in een grote kom met een mixer tot een romige dip en maak op smaak met peper en zout
Schep de feta dip over naar je serveerschaal. Snij vervolgens de bieslook en basilicum fijn en besprenkel over de feta dip samen met de honing. Leg als laatst de geroosterde honingtomaten® op de dip en serveer eventueel met lekker wat Libanees brood
Ingrediënten voor 1 schaaltje
200 g feta
3 el roomkaas
Bosje bieslook
handje basilicum
1 el honing
180 g honingtomaten van Looye
Olijfolie
Peper en zout
Eventueel Libanees brood om erbij te serveren